Hösten är här

Höstens första busväder har passerat och det är dags för en liten uppdatering. Egentligen har det inte hänt så mycket, men att kunna åka till skärgårdens pärla, lite då och då, är en lyx. Det mest synbara nere på bryggan är blomlådan där sommarblommorna ersatts med höstfrisk ljung. Skogar, stigar och ängar uppe på ön är ”översvämmade” av svamp. Inte ens jag har kunnat låta bli att plocka lite. Kan rekommendera smörstekt blodriska och karl-johan, gottigott! 

I förra veckan var jag på Trafikantföreningens bryggmöte där det bl.a. var en hel del info om vad man bör tänka på vid upprustning eller nybyggnad av bryggor. Nya ”reglementen” att ta hänsyn till m.m. Det är inte aktuellt för oss just nu, men kan vara bra att ha med sig i framtiden.

Jag är medveten om att årsmötesprotokollet inte är anslaget ännu. Det beror på att det råkade trassla till sig lite med en e-postadress i ”justeringsvändan”, men ska nu vara på gång.

 

/ Håkan