Bryggboll och stundande årsmöte

Lagom till årets fotbollscup kom sommaren på allvar. Många båtar kom i solen och några spelare passade på att använda bryggan som träningsarena.

 

Dessförinnan har vädret lämnat lite övrigt att önska. Bl.a. blev det smärre floder, som gröpte ur stigen mot bryggan. Detta har dock åtgärdats, stort tack till Olle, Kay och bryggfogde Lars-Erik. De passade även på att putsa till syrenhäckarna, så det blev snyggt och välkomnande.

Se´n har vi det här med årsmötet, ni har väl inte glömt att det är lördagen den  3 augusti, kl. 10.00?

Vi hoppas givetvis att många kommer, i synnerhet nu när medlemsantalet ökat. Det blir sedvanliga punkter, men även lite om gästbryggan, lite brandskydd och inte minst en gemensam arbetsdag.                                                         

Dags att åter svinga skärgårdens finaste ordförandeklubba.

Klicka på klubban för att se dagordningen.

Väl mött!

 

Håkan