Sensommarnytt

Protokollet från årsmötet finns nu upplagt under Dokumentoch kommer, så snart som möjligt, också anslås i vänthuset. 

Vänthuset ja!

Det blev uppfräschat under en trevlig lördag i augusti, även den inre gästbryggan fick större lastyta. Vi var uppemot 15 personer som sprang kors och tvärs med målarburkar, hammare, korvbröd, bryggplank, skruvdragare, stegar, grill, takplåtar och allt annat som kom till användning. Vi hade ju planerat att hålla på fram mot 15-tiden, men under den välförtjänta grillkorvspausen kom vi fram till att allt som vi tänkt göra var gjort. Har man trevligt går det ofta fortare….

Tack till alla som ställde upp, givetvis även till er som ”tjuvstartade” med att skrapa foder. 

Nya sandlådor är också beställda och kommer förhoppningsvis vara på plats inom en månad.

Se´n är det väl inte så mycket mer som hänt förutom att W-bolagets hösttidtabell har börjat gälla och att det åter går att åka ”gratis” om man har SL-kort som gäller 30 dagar, eller längre. (Jo, på bilden ligger det en boj utanför bryggan. Det är inte vår, utan en rymling från närliggande ö)

/ Håkan