Årsmöte, e-post, grovsopor och stövlar

Årsmöte

Sommaren rullar på och det märks att det inte är lika mycket aktivitet på ön som det brukar vara, även om många verkar vara på plats i stugorna. En del har fått känna av att W-bolaget kör begränsat med passagerare, men det mesta har nog fungerat rätt hyggligt ändå.

Vi närmar oss augusti och därmed årsmöte, som i år äger rum lördagen den 1 aug, kl.10:00.

I år väntar inga större överraskningar, utan det blir ungefär som vanligt. Dock flyttar vi nog ut bordet nedanför trappan, så det blir lättare att hålla avstånd. Vill ni tjuvtitta på verksamhetsberättelse och årsredovisning går det bra att klicka på länkarna nedan, där du också hittar dagordningen.

Verksamhetsberättelse 2019-2020

Årsredovisning 2019-2020

Dagordning årsmöte 2020

E-postadresser efterlyses

Vi har visserligen många e-postadresser till våra medlemmar, men det skulle vara bra med ännu fler. Det både underlättar vårt arbete och sparar pengar till föreningen.

Du som fått länken till det här inlägget via e-post har vi uppenbarligen adressen till, men du kanske vill ändra till annan. Du som inte fått länken skulle vi gärna vilja ha en e-postadress till.

Gå gärna in via kontaktsidan och anmäl:

Grovsopsfestival med reservationer

I våras blev det ju lugnare än normalt och vi hade hoppats på annat läge nu i augusti. Visst finns det tecken på förbättringar i smittläget, men vi ber ändå om återhållsamhet, den 8 aug, och att ni inte lämnar sopor i förväg, för att minska risken för trängsel.

Stövlar

För ett par år sedan upprättade vi ett reglemente”ang. stövlar i vänthuset. Det har fungerat rätt bra, men nu börjar det bli dags för rensning igen. Det finns ett antal omärkta stövlar, som vi misstänker inte används och därför bör lämna hyllorna. Det känns lite förhastat att bara slänga dem, men du som vet med dig att du har omärkta stövlar bör antingen märka dem eller ta hem dem. Vi pratar lite mer om det på årsmötet.

 

Väl mött på årsmötet!

Håkan