Snart Midsommar!

Tiden rullar på och snart är det midsommar. Waxholmsbolaget anser att det är först då som sommaren börjar och börjar köra enligt sommartidtabell först den 24 juni. Alltså inte bara vi som tycker att sommaren blir kortare för varje år när vi tänker på barndomens ändlösa dito. Enligt W-bolaget har den alltså även blivit det i verkligheten. Dessutom står det att det kan avvika vid t.ex. midsommar, så kolla appen. Vi får se hur det går med nya trafikupphandlingen, som är på gång, då trafiken ska anpassas efter ”säsong”…

Klicka för tidtabell

Det sista är nog inte sagt än och vi bevakar och försöker göra det vi kan med stöd av Trafikantföreningen.

Möja båttaxi kör vidare med sin vårtidtabell men har även kommit med  midsommarturlista

Lugn festival

Grovsopsfestivalen blev i år en synnerligen lugn och städad tillställning. Väderprognoserna hade visat på regn, så det verkar som många valde att vänta till nästa gång.

Men vädret blev perfekt för ändamålet, färjan kom i mycket god tid, så det var gott om plats för de som kom med båt och andra farkoster.

Till sist

Om det fortfarande är någon som glömt betala årsavgiften är det bra om ni gör det innan ”boken” stänger den sista juni.

Dagordningen till årsmötet räknar vi med att ha klar till nästa inlägg i början av juli. Har ni någon fråga ni vill ta upp på mötet, vill vi gärna ha den senast den 30 juni, via bryggpost@sodrastavsuddabrygga.se .

….och allra sist

 

/ Håkan