God Jul och Gott Nytt År!

(Klicka på rubriken om du inte kan läsa hela inlägget)

dscf6993Nu är det bara några dagar till jul.

Bryggan är, sedan några veckor, pyntad med välkomnande ljus.
I förra veckan var undertecknad på Trafikantföreningens årsmöte, där bl.a. tillkomsten av Karsholms Brygga uppmärksammades. Det innebär ju att det kan ta några minuter extra att komma ut, men det kan Kasholmsborna vara värda. Jag ser det även som en fördel med fler bryggor i Stavsuddaområdet, då vi blir ”viktigare” när det gäller planering av framtida rutter och tidtabeller. Det blir liksom svårare att hoppa över Stavsudda och köra direkt till Möja, vilket det, då och då, diskuterats genom åren.

 

Tyvärr fick jag inte tag på någon som installerat solceller, så där får arbetet nu gå vidare genom att kontakta leverantörer. Utbyte av den halvruttna belysningsstolpen planerar vi att göra till våren. Det blir då en stolpe monterad uppe på bryggan.

 

 

Hoppas att ni får en skön och avkopplande julhelg, kanske en tur till ön?

dscf7001

/ Håkan F