Julhälsning (m.m.)

Vi har redan haft lite vinter på besök på ön, med lite is i vikarna och snö på ängarna. Sedan sist har Björn varit på Trafikantföreningens ”Bryggmöte”. Förutom lite uppdateringar om vilka vi i styrelsen kan vända oss till i olika frågor, uppmärksammades en fråga som varit aktuell på sistone. Passningen mellan buss och båt (och vice versa) har ju inte varit hundra emellanåt. Transdev (Blidösundsbolaget) jobbar aktivt med att förbättra det. Dessutom klargjordes att man kan kontakta kapten, om båten är sen, som då ska anropa trafikledningen. Sitter man på sen buss kan man ringa kundtjänst på tel: 08-600 10 00 och säga att det gäller Waxholmsbolaget, vilket då ska ha högsta prio. Vi får väl se om det stämmer…

Yrsa gjorde en tråkig upptäckt för ett tag se´n. Tydligen någon som har svårt att se skillnad på sopor och sand. Ta gärna en titt i lådorna då och då. Om du inte kan ta hand om det själv, hör gärna av dig till oss här.

 

Nya tabeller

Sedan i måndags gäller vintertidtabell på W-bolaget, den hittar ni genom att klicka här:

 

Möja Båttaxi räknar också med att köra i jul, om inte isen sätter hinder, här är deras tabell.

Julmys

När bryggfogden upptäckte att den gamla ljusslingan i trädet gjort sitt, väcktes en lysande idé, resultatet syns här. Tack till alla som var med och fixade till det.

Må så gott och ta hand om varandra, så ses vi på nya året.

 

/ Håkan