Hösten är här

Nu har hösten kommit och det är tid för lite fix. Hösten har varit mild, första riktiga nattfrosten kom natten till idag, så vi har kunnat njuta av Kays plantering och annat som naturen bjuder på, längre än vanligt. 

Gästbryggan in mot viken har blivit uppstagad och vi har fått in en elmätare i elskåpet. Det senare för att vi framöver ska kunna betala för den faktiska förbrukningen. Det kommer att kosta föreningen lite mer än det schablonbelopp vi tidigare betalade, därför är även infravärmaren urkopplad, i enlighet med tidigare årsmötesbeslut (2017). Den gamla brevlådan i vänthuset, där många av oss en gång i tiden hittade vykort att tjuvläsa (borde väl vara preskriberat nu) har blivit märkt för föreningens anslag och annat som kan sparas för återanvändning. Har ni något som behöver lämnas till Bryggföreningen, så använd gärna lådan.

Om ni läste förra inlägget så kanske ni undrar om det blev en tidningsartikel. Jodå, det blev det, t.o.m. en blänkare på förstasidan (fast den har jag inte på bild). Alltid kul när det skrivs om bästa ön.

Snart stundar möten i Trafikantföreningen, det får jag återkomma till i kommande inlägg.

Njut av hösten!

Håkan