Trafikslaget som glömdes

 

SL har infört sitt fantastiska (?) gröna kort. På en av reklambilderna syns vågor slå in över udde i skärgården och texten lyder (något i stil med): ”Köp din biljett här”. 

Finns ju bara ett litet problem, det går inte att köpa W-biljetter med det nya gröna kortet eller i tillhörande app, men det kanske går buss eller t-bana till den udden….De råkade nog glömma att det bedrivs kollektivtrafik med båtar i skärgården. 

Fram till den 29 april kan dock alla som har 30-dagars-biljett åka gratis, ibland går det t.o.m. att blippa kortet ombord. För oss som använder det eminenta Access-kortet är det slut med det den 31 mars. Därmed också slut på rabatten för oss som åker lite mer frekvent. Framåt sommaren blir det nog att återuppleva gamla minnen, gå till däckskontoret och köpa sin biljett över disk.

Klicka på bilden nedan för mer info:

Annars finns inte så mycket att förtälja om vad som hänt, eller är på gång. Hoppas få med mig lite matnyttigt från Trafikantföreningens vintermöte den 14 mars.

Glöm inte att det snart är dags att förnya medlemsskapet i Bryggföreningen, mer om det i nästa inlägg.

 

Lev väl

Håkan