Årsmöte och grovsopor

Årsmötet avlöpte som vanligt under trivsamma former. Inga större frågor avhandlades. Under punkten om val till styrelse blev det dock lite annorlunda. Styrelsen fick av årsmötet OK på att adjungera två medlemmar som ”lärjungar”. Vi hälsar Niklas och Kalle varmt välkomna i gänget, nu känns framtiden tryggad. I övrigt får ni dras med samma gubbar som förra året. Vi har dessutom fått protokollet justerat på rekordtid, så du kan redan nu läsa det här:

Här hittar du Verksamhetsberättelse 2022-2023 och Årsredovisning 2022-2023.

Festivaldags

En vecka efter mötet var det dags för augustifestivalen. Lika trevligt som det brukar vara. Tyvärr var det dock någon som tagit med sig bildäck, men tog med dem tillbaka hem utan att ”knorra” när han blev upplyst om färjan inte tar emot sådana. Lite värre var det för dem som kom ca fem-tio minuter innan färjan skulle gå vidare mot Norra Stavsudda. Det ena ekipaget bestod av två överlastade snurrebåtar med bl.a. en fullstor kyl/frys. De valde att lägga sig vid färjans sida och försökte lasta av direkt upp på däck, det gick sisådär.  De allra sista besökarna fortsatte lasta ur sin båt trots att färjans kapten signalerat back och personalen fick hindra dem att fortsätta gå ombord på färjan. Det blev lite spännande när de sent omsider fick hoppa av färjan. Sens moral: Kom i tid och om du inte hinner, ta dig till Norra istället.

/ Håkan