Lugnt, blåsigt och högvatten

Tja, vad händer när årsmötet och grovsopsfestivalen är avklarade? I ärlighetens namn, väldigt lugnt för styrelsen. Vi söker vidare efter byggare som kan tänka sig fixa till gästbryggan. Två har tackat nej, p.g.a. tidsbrist. De är helt enkelt för uppbokade ( i upp till två år framöver). En tredje har jag dock lite hopp om. Han kommer nog och tittar nu i höst för att ev. lämna offert. 

Klicka här om du vill se prognosen

Vi får hoppas bryggan syns mer när han kommer… Bilden togs för ca en vecka sedan och vattnet har stigit någon decimeter se´n dess och prognosen visar på ytterligare några, de närmaste dagarna. 

Med tanke på högt vatten, så vill jag passa på att tipsa om att kolla till båtar och annat strandnära. För några dagar hittades en förrymd båt i Rundviken, men bör nu ka kommit hem igen.

Annars har september bjudit på allt från sensommarvärme, dimma till rejäl kuling och busväder, alltså ungefär som september kan vara i skärgården. Upptäckte nu att jag missat bild på busvädret, höll mig nog mest inne i stugan då…

En bekant brygga i sensommarsol
Till sist kom det lite hallon
Nå´n mer än jag som tänkt på att det är ett ”ekollonår”?
När dimman lättat lite….

Jo, en grej till…

Det dök upp en filur vid bryggan i slutet av augusti. Alltid trevligt med lite sälskap, när man väntar. Inga höjdarbilder, men lite skoj var det…

 

/ Håkan