Grovsopsfestivaldags!!!

Nu börjar det bli dags att lasta båtar, skottkärror, etc. med det du behöver bli av med. 

Den 18 maj kl. 10:00 startar festivalen. Klicka på bilden nedan för lite info om färjan och vad den tar emot.

Vi vill  inte ha sopor på bryggan i förtid, dels kan de ligga i vägen för andra transporter och dels ser det inte trevligt ut. Det har också hänt att ett och annat blåst iväg i ett obevakat ögonblick. Om du absolut inte hinner få med allt på lördagen brukar vi se mellan fingrarna med det som kommer fredag kväll. Se dock till att det inte blockerar för andra som behöver lasta iland och givetvis inte hindrar dem som kommer med kvällsbåten.

Vi får hoppas att det går lika bra som förra våren och att kön till färjan ”rullar på”.

Ett tips: Det lönar sig inte att ta ”ytterfilen” i kön (det har en förmåga att ”korka igen sig” på färjan då), utan lämna plats för avstigande, så går allt smidigare. Bara trevligt att växla lite ord (och kanske prylar) i kön.

Tänk på att utan Bryggföreningen skulle det vara svårt att upprätthålla denna service.

Du är väl medlem!?

Har du missat betala medlemsavgiften, går det bra nu också, även om 30 april passerat…

/ Håkan