Midsommarhälsning

Våren har plötsligt blivit sommar och imorgon är det midsommarafton.

Waxholmsbolagets sommarturlista börjar gälla imorgon och du hittar den om du klickar här eller på bilden nedan.

Tack Kay för att du sköter om lådan m.m.

..och Svennes tider ser du här:

 

När det gäller Bryggföreningen har det inte hänt så mycket mer än att vi hade trevligt möte där vi bl.a. diskuterade lite inför årsmötet. Vi hade då fått fått in drygt 70 inbetalningar, men det har nog tillkommit några se´n dess. Har du glömt, gör gärna inbetalning snarast, så den kan bokföras på året, som för räkenskapernas del tar slut sista juni.

Vi tittade på planer att renovera vänthuset och hoppas att vi inom kort har förslag på gästbryggans renovering. Vi ser även med tillförsikt fram emot att släppa fram en välbehövlig föryngring i styrelsen. Mer om detta i nästa inlägg, då även årsmötets dagordning ska kunna vara klar.

Ni kommer väl på mötet?

 

Årsmöte i vänthuset lördagen den 3 augusti klocka 10:00

Egentligen var nog den största anledningen till detta inlägg att önska alla våra medlemmar en riktigt …

/ Håkan