Tji vinter, planera för våren!

Högt vatten har det varit länge nu, men annars har vintern lyst med sin frånvaro. Vi hade visserligen lite snö några enstaka dagar i slutet av 2019 och för några dagar sedan blev det lite ”skinn” på vattnet här och var, men att kalla det vinter är tämligen överdrivet. Vi är dock bara en bit in i februari, så vi kan nog inte räkna med vår riktigt än. 

Festivalplanering

Ett tidigt vårtecken brukar vara när vi får reda på när vårens största evenemang, grovsopsfestivalen, går av stapeln. Häromdagen kom datumen upp på kommunens hemsida. I vår blir det lördagen den 16 maj, kl 10:00 – 11:30. Läs mer om vad man kan slänga här.

Och du… kom ihåg att det snart är dags för årsavgiften, Det går bra att betala redan nu, så du inte riskerar glömma när våren anfaller…

/ Håkan