Midsommar och ny tidtabell på gång

Tiden går fort nu och sommaren har tjuvstartat ordentligt. Glöm inte att sommartidtabellen börjar gälla nu på torsdag den 21 juni.

Stora bryggan har fått nya blommor och småbryggorna skyltar. De gamla skyltarna försvann för några år se´n och har nu ersatts, som vi kom överens om på årsmötet. Vi kommer ju inte ha några lapplisor, men de ger ändå en ”hint” om att småbryggorna inte är lämpliga för längre förtöjning. Dels för att de ska vara tillgängliga för att hämta och lämna, men talar också om att man inte bör lämna båten utan någorlunda tillsyn. Det har hänt att båtägare, som lämnat sin ögonsten vid bryggan, inte riktigt förstått vad som kan hända när Waxholmsbåten kommer. Det sug som uppstår och svallen som kommer, kan ställa till det rejält.

Ha en underbar midsommar och ta det lugnt med sillen!

/Håkan