Ny tidtabell – men var?

Imorgon den 20 augusti börjar hösttidtabellen gälla. Som många av er kanske redan vet, kommer Waxholmsbolagets tidtabeller inte finnas tillgängliga på båtarna. Enligt Waxholmsbolagets hemsida ska de finnas på terminalerna och hos en del SL-Center och turistbyråer. Många av oss passerar dock sällan dessa ställen och då kan det vara bra att veta att man ringa kundtjänsten på telefon 08-600 10 00 och få dem hemskickade. Det är ju lätt att ha synpunkter på om det är kundvänligt eller inte, i synnerhet då apparna inte alltid kommer med korrekta förslag. Som tur är finns de fortfarande som nedladdningsbara pdf:er som går att skriva ut själv och även går att spara i de flesta mobiler och datorer . 

Här hittar ni tidtabellerna till ön och från ön.

Tidtabell 14A Höst – ut till ön
Tidtabell 14B Höst – in till ”stan”