Rekordartat årsmöte

På årsmötet i lördags sattes flera nya rekord. Vi var 29 församlade personer, vilket (efter kontroll av alla 2000-talets protokoll) är nytt rekord i modern tid. Det är en fröjd för en ordförande att se så många.

Klicka för att se dagordningen
Klicka för verksamhetsberättelse

De första tre punkterna brukar alltid gå fort ”öppnat”-”sittande”-”sittande”, men se´n blir det ofta lite tvekande runt den fjärde, men gick med rekordfart i år. Från punkt fem t.o.m. fjorton kommer ju frågorna som berör om vi i styrelsen skött oss och om vi blir omvalda, det är ju alltid lite pirrigt. Även här gick det dock fort. Se´n var det lite korta diskussioner om gästbryggan och vad som behövs och kan göras, vilket vi i styrelsen fick uppdraget att arbeta vidare med. Vi var även överens om punkt 16, att inte bygga p-plats för kärror. Inget övrigt dök upp och vi kunde avsluta mötet efter 23 minuter, vilket också torde vara rekord. Protokollet är nu ute på justeringsrunda, men kommer läggas in under ”Dokument” så fort allt är klart. Jag får hoppas att jag inte behöver ångra det jag skrivit ovan.

Ett stort tack för ett trevligt möte och att ni tycker vi sköter oss och ger oss förtroendet att fortsätta ett år till!

En glad ordförande (då blivande)

Grovsopor

Nu lär det ju inte dröja så länge innan vi ses igen. På lördag ar det festivaldags!

/ Håkan