Våren som kom av sig

Just när vi började tro att det inte skulle bli någon vinter och att våren var på gång, blev det till slut vinter. Inte så lite heller, 60-70 cm snö och betydligt svårare (och svettigare) att ta sig till bryggan. För oss som bor på Oppholmen tog det klart över en timme istället för vanliga dryga kvarten. 

Väl framme var det dock skottat och sandat. Dessutom var det otroligt fint när man, i trevligt sällskap, satte sig att vänta på båten.

Våren kommer dock

Snart är det påsk och Waxholmsbolaget börjar köra vårtidtabell, som du hittar, om du klickar här. Som vanligt, numera, saknar den en del info, i synnerhet tydlighet vad som gäller helgdagar.

Kolla därför gärna även  i reseplaneraren som du hittar om du klickar här

Möja båttaxis påsktabell är dock tydlig:

Missat möte

Tyvärr fick jag sent förhinder att gå på Trafikantföreningens Vintermöte och det blev för kort varsel att sända in en vikarie.

Det finns dock ett reportage därifrån i Tidningen Skärgården, det kan du läsa här.

Det som göms i snö…

Ja, ni vet, det kommer att finnas saker att slänga även i år. Den 20 maj lär snön vara borta, så det går att få det som kommit upp att forslas till grovsoporna. 

Alltså, vårens festival äger rum den 20 maj kl. 10:00-11:30

Näst sist, men ack så viktigt!

Det är dags för årsavgiften. Den sista april vill vi ha in den. Vi kommer att skicka ut avier inom kort, men varför inte lika gärna betala redan nu?

 

…och så till sist

Vill vi i styrelsen önska er alla en riktigt…

 

/ Håkan