Kallelse och efterlysningar

Vi är mitt i sommaren och snart är det dags för årsmöte.

Vad vi gjort under året kan du läsa här: Verksamhetsberättelse 2022-2023

Efterlysning 1

När undertecknad, i nådens år 2015, blev ombedd att ställa upp som ordförande i Bryggföreningen sa jag (som flera av er redan vet) att jag kunde tänka mig sitta i fem år. Vi har förmånen att bo på en ö med reguljärtrafik och för mig kändes det lite som en skyldighet att ställa upp några år  för att bevara den förmånen. Det är definitivt inget jag ångrat, för det är  inte en så betungande syssla och väldigt trevligt att lära känna nya ö-grannar, samt återknyta bekantskaper med gamla. 
Det har ju blivit några extra år och jag känner att det är hög tid för någon annan att ta över stafettpinnen, som i detta fall består av landets finaste ordförandeklubba.
 
Det är inte bara för att jag själv känner mig mogen att kliva av, utan också för att övriga styrelsemedlemmar har suttit ett antal år och det skulle vara bra om inte alla bestämmer sig för samma sak samtidigt. 
 
Valberedningen har dock i skrivande stund inte något klart förslag på ersättare.
 
Det är definitivt inget krav att det ska vara gamla gubbar (som nu) i styrelsen, utan mer än välkommet med yngre krafter av alla de kön.
Känner du någon (kanske du själv) eller har tips på kandidat, meddela oss gärna via kontaktsidan här.
 
Jag kan gärna sitta kvar som suppleant eller adjungerad, pyssla lite med hemsidan och vid behov ”backa upp” ny ordförande, etc.
Jag står givetvis även till förfogande om det är några frågor. Jag nås via kontaktsidan eller ordforande@sodrastavsuddabrygga.se .
 

Efterlysning 2

Vi har tappat kontakten med några medlemmar som bytt e-postadress. Det gäller, i första hand, inte er som fått den här uppdateringen via e-post. Men tänk på att om du byter jobb, går i pension eller av annan anledning byter e-postadress anmäler det till oss.

Väl mött på årsmötet

/Håkan