Midsommar stundar

Nu har sommaren kommit på allvar. Det har varit väldigt torrt sista tiden, så det var nog i grevens tid att det hann komma lite vatten i den nya regntunnan, som kom på plats för några veckor sedan. Det är ju ingen som vill att blommorna i lådan ska vissna. Tack till bryggfogde Mats, som ser till att bryggan underhålls och fungerar och ett extra tack till Kay som ser till att den blir sådär riktigt välkomnande.

Apropå torka, trots regnet som kommit senaste dagarna råder fortfarande eldningsförbud. De ynka dropparna som kom kanske gladde några grässtrån, men det hade behövts betydligt mer för att få slut på torkan.

På Värmdö Kommuns hemsida kan du hålla dig uppdaterad om läget: https://www.varmdo.se/arkiv/aktuellanyheter/eldningsforbudfran1800den11maj.5.2556a422187eb0fb1a8187cf.html

Waxholmsbolaget talar nu stolt om att man kan köpa biljetter i appen. Dock innebär det en del pillande på mobilen och att det kan vara lite knepigt då uppkopplingen är sisådär (speciellt mellan Ytterö och Träskö, även via båtens Wifi) så det kanske är bäst att köpa biljett på däckskontoret ändå. Se vidare info här: https://www.mynewsdesk.com/se/waxholmsbolaget/news/koep-biljett-i-sl-appen-och-res-med-waxholmsbolaget-468580?fbclid=IwAR3miferTCL7C9Af_WEH_QPoRm7YejrqRGV7EEW-wjwx2SxYoukPliFkX9k

Hursomhelst, här kommer W-bolagets sommartabell igen, klicka på bilden.

Möja Båttaxis midsommartabell samt sommartabell:

Vi lär väl höras någon gång till innan det är dags för årsmöte den 5 augusti kl. 10:00

Medlemsbrev 2023

Har du glömt din medlemsavgift? Det går bra att swisha:

 

Tills dess….Ha en en riktigt…

/ Håkan