Julen närmar sig bryggan

Strax efter att förra inlägget skrevs kom vintern. Vem trodde att den skulle hålla i sig närmare en månad? Det har ju till och med varit lite is då och då. Nu har W-bolaget övergått till vintertidtabell. så det ska väl inte vara några större problem. Var dock uppmärksamma med Drakens och Madams turer, de kan bli inställda med kort varsel. Just idag är det rätt många plusgrader, men vattnet är kallt, så det kan svänga snabbt. Det ser inte ut som det blir ”istidtabell” (14AX resp. 14BX) närmaste tiden, men man vet aldrig…

Säsongens första vinterbåt, den 10 dec. Klicka på bilden för tidtabell.

Vi hade lite strul med vänthusets slinga. Vi hade hoppats på att det bara var transformatorn, så vi bytte den, tyvärr med tämligen dålig framgång. Bryggfogden såg dock till att det kom upp en ny, precis i tid till första advent. Det är en fröjd att kliva iland på bryggan!

Bonus att Bryggföreningens upplysande texter är väl upplysta…

Nu stundar helger och därefter är det Trafikantföreningens årsmöte den 10 januari. Vet ännu inget om agendan, förutom sedvanliga årsmötesförhandlingar.Jag har dock planer att gå dit för att återkomma här, om det blir nå´t ”matnyttigt”.

Till sist vill vi i styrelsen tacka alla medlemmar för ett bra bryggår och önska en riktigt….

 

/Håkan