Swish! så blev det ett nytt inlägg

Egentligen skulle detta varit klart tidigare, men banken visade sig vara väääldigt noggrann av sig, när det gällde att skapa Swishkonto åt en förening. Stort tack till vår vördade kassör som rodde iland det.

Har ni inte redan betalat årets medlemsavgift går det alltså utmärkt att scanna QR-koden nedan, enklare kan det inte bli, eller?

Trehundra kronor är beloppet och glöm inte ange fastighetsnummer eller annan anledning till medlemskap (t.ex. hyresgäst, grovsoplämnare, besökare, sjörövare…)

Sköna maj…

…lider nu mot sitt slut. Månadens stora begivenhet var givetvis grovsopsfestivalen. Som vanligt trevligt att träffa alla. Många prylar bytte ägare, men det mesta kom ombord på färjan.

Det var dock ett par blå paket som fick bäras ombord av bryggfogden. Eventuellt berodde det på att han varit tvungen att flytta lite på dem, då de låg i vägen för färjans tilläggning, och den rättmätige ägaren inte såg dem. Men om de bara var avlastade i hopp om att någon annan skulle ta hand om dem, blir man ju lite ”gramse”.

På väg ut eller in?

Det är fortfarande vårtidtabeller som gäller.

Waxholmsbolagets vårtabell hittar du om du klickar här.

Om du  vill planera inför midsommar, hittar du sommartabellen här.

Möja Båttaxis tabell hittar du här.

Jo, snart är det midsommar…

… se´n kanske lite semester, grillkvällar, årsmöte, nästa grovsopsfestival,  sensommar, höst, (november glömmer vi…), vinter och sedan….. blir det vår igen!

Vilken lyx att bo på en ö man enkelt kan åka till året runt!

Komihågbild, snart i ett vänthus nära dig

 

Må så gott!

Håkan